Airport Constantly Scanning

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by BigRed3373, Jan 2, 2008.

  1. BigRed3373 macrumors member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    #1
    hello

    I have 17 inch I mac running Leopard and my airport cannot hold its signal its constantly scanning for my wireless device which is fine and holding its signal. Is anyone else having this issue thank you for looking

    internet freezes when airport scans all the time
     
  2. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #2
    Sound like you have some wireless interference. Try changing wireless channels on your router.
     
  3. .adam macrumors regular

    Joined:
    Nov 20, 2007
    #3
    I've started experiencing this on Leopard after 10.5.2 update. Anyone got a solution?
     
  4. MacMan33 macrumors regular

    MacMan33

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Location:
    Chicago
    #4
    Both myself and my father have been having this issue since we have upgraded to 10.5.2. Seems to be a error in the software. Seeing we both had no issues prior to the upgrade. No one else is experiencing this issue??? Seems more than 4 would have an issue with the airport stuck in scanning.???
     
  5. Batt macrumors 65816

    Batt

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
    #5
    Try changing to channel 11 in Airport Utility (manual setup). That should help.
     
  6. MacMan33 macrumors regular

    MacMan33

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Location:
    Chicago
    #6
    I am not using an apple router. This utility only works with apple routers
     
  7. Reflow macrumors 68000

    Reflow

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Location:
    NJ/PHL
    #7

    Then what brand are you using? Most router have an interface so you can change settings.
     

Share This Page