AirPort Express as extender keeps disconnecting

Discussion in 'Mac Accessories' started by super tomtendo, Sep 7, 2014.

  1. super tomtendo macrumors 6502a

    super tomtendo

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Location:
    Florida
    #1
    Lately after a year of working, my express keeps disconnecting as the extender from my extreme. But if I restart, it reconnects... for like a hour then it does it again...

    any suggestions or ideas why? rather annoying.

    It flashes orange.
     
  2. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #2

    Try putting it on the 7.6.1 firmware! In my experience it is by far the most reliable.
     
  3. super tomtendo thread starter macrumors 6502a

    super tomtendo

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Location:
    Florida
    #3
    How would I do that? It's on 7.6.4

    ----------

    NVM found out how and rather easy thru the utility app.
     
  4. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #4

    It may very well fix the problem.
     
  5. super tomtendo thread starter macrumors 6502a

    super tomtendo

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Location:
    Florida
    #5
    I dropped them both down to 7.6.3 instead of .4... let's see how this goes
     
  6. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #6
    7.6.3 was by far the most buggy by a long shot for many. It broke IPv6 tunnels and many other things.
     

Share This Page