Airport express error

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by remmy, Aug 3, 2009.

  1. remmy macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #1
    I am trying to use a airport express for wireless printing. This works if the airport express is its own network but does not at all if I join it with the existing network. I cannot even edit it afterwards and have to press the reset button.

    Is there anyway to get it to work within the existing network?
     
  2. geoffreak macrumors 68020

    geoffreak

    Joined:
    Feb 8, 2008
  3. jackiecanev2 macrumors 65816

    jackiecanev2

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #3
    Wirelessly posted (BB 8900: BlackBerry8900/4.6.1.250 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/301)

    Also if your main router is an aebs, you must set the network as extendable.
     
  4. remmy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #4
    What do you mean access point mode?

    Its not the very latest version, and the network wireless is not the apple base station.
     
  5. geoffreak macrumors 68020

    geoffreak

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #5
    Are you connecting it to the main network with wired or wireless?
     
  6. remmy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2007
  7. remmy thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #7
    Oh my

    Its working, but to be honest now I dont know why :eek:

    And now its not :(

    I give up, it seems to be very unreliable. Causes more problems then it solves
     

Share This Page