Airport express Question?

Discussion in 'Mac Accessories' started by 350zman, Jul 28, 2008.

  1. 350zman macrumors member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    #1
    I have an airport express and i just purchased a airport extreme. Does anyone know if on the airport express when i use it to connect to my xbox using ethernet i can still use airtunes? Thanks. I have the wireless adapter for my xbox but im not disabling the N because then airdisk will be so slow. Thanks!!
     
  2. 350zman thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 6, 2008
    #3
    I also have another question i am going to hook my existing time machine hard drive to my AEBS will it save my previous backups or start over?
     
  3. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #4
    I would hope that it would be able to keep it where it is, as the TM file should still be intact.

    TEG
     
  4. Tom Sawyer macrumors 6502a

    Tom Sawyer

    Joined:
    Aug 29, 2007
    #5
    Having just done exactly that, I can say that at least in my situation it did NOT work. My USB hard drive was connected directly to my iMac and a full Time Machine backup was done. The HD was moved to an AEBS and when I pointed Time Machine at it it did not see the backup and proceeded to create a new sparse image and began backing up from scratch. I was really surprised and wouldn't have wasted all the time making that local backup if I knew it was going to do that. So now I'm 10 gb into 275gb backup over the network (gigabit so not too bad but still)... a bit disappointing. :(
     
  5. 350zman thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 6, 2008

Share This Page