Airport Extreme/Hard Drive - Disconnect Issue

Discussion in 'Mac Accessories' started by eurobass, Dec 23, 2010.

  1. eurobass macrumors newbie

    Joined:
    Nov 1, 2008
    #1
    I've been having this problem for awhile- maybe some of your intelligent people can help me.

    I have an airport extreme and two 1TB hard drives connect to it through a USB hub.

    Every night, I have a program that copies one of the hard drives on to the other. This has worked for the first year that I had the setup.

    Recently, when copying, the mounted hard drives will disconnect and I will loose my internet connection. When this happens, the green light on my airport extreme turns to yellow and starts flashing- is it is restarting.

    This also occurs if I manually try to copy a large batch of files.

    I'm usually decent at debugging computer issues, but this one has me stumped.

    Any help will be great.

    Thanks,
    Daniel
     
  2. garethbrown01 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #2
    Interesting. I have started to do an online backup of a hard drive containing my media attached to an airport extreme and it has recently started to unmount itself!!

    I have only just updated to the most recent software version 7.5.2 and don't remember having this issue before.

    Is this similar in your case?
     
  3. eurobass thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 1, 2008
    #3
    I have had this issues prior to the most recent upstate, but it is still occurring after as well.
     

Share This Page