Airport Extreme Question

Discussion in 'Mac Accessories' started by camardelle, Feb 2, 2012.

  1. camardelle macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Location:
    Texas
    #1
    I just scored an Airport Extreme (new to me) off ebay. The seller stated that there was no software with it. Can someone tell me what software I'll need to run my iMac and MBP off the router. I updated my network utility yesterday, is there anything else I should be doing?

    Thanks in advance for your help. :apple:
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    You don't need any software at all. Everything needed to set it up and use it are installed and updated by default on Mac OS X.
     
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #3
    You just need AirPort Utility, which is inside the Utilities folder (CDM+SHIFT+U while in Finder or use Spotlight to find it).
     
  4. camardelle thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Location:
    Texas
  5. camardelle thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Location:
    Texas
    #5
    Airport Extreme arrived yesterday and setup was incredibly easy. I opened up the utility and set a name and password up and off we went. Running an iMac, MBP, a Dell laptop, two Kindle Fires, a couple of iPhone 4's, and one iPhone 3 on the wi-fi, as well as a Gateway desktop hard wired into the router. Signal strength is improved greatly and speed is great. I'm inpressed.
     

Share This Page