Airport Extreme & SDSL

Discussion in 'Mac Accessories' started by philstone, Jul 2, 2012.

  1. philstone macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Jersey, Channel Isles
    #1
    Hi,

    Currently running an AEBS connected to a draytek Vigor in bridge mode for an ADSL connection, but we need a much quicker upload so are moving to an SDSL connection.

    I'm presuming we can still use the AEBS, but how will it need to be configured - at the moment the AEBS is acting as DHCP server (for VPN as well as normal clients).

    Thanks
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
  3. philstone thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Location:
    Jersey, Channel Isles
    #3
    Thanks - only our ISP is saying that we will need to update the router to a Cisco 888 or similar.. Would that also be put into bridge mode and enter the settings on the AEBS?

    Thanks again

    Phil
     
  4. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #4
    Ask them why. Sounds like a bunch of BS to me.
     
  5. Lance-AR macrumors 6502

    Joined:
    May 7, 2012
    Location:
    Little Rock, AR
    #5
    The Cisco would be a layer3 device to replace the AEBS in that scenario. It should not be necessary.
     

Share This Page