Airport in Vista

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by Sobering, Apr 5, 2007.

  1. Sobering macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Location:
    Canada
    #1
    Hey guys! I just successfully installed Vista using Boot Camp on my C2D iMac. Now everything is going dandy except for when I'm in Vista, my wireless internet connection can't connect! But it works fine when I am in OS X. I have searched this forum and found many threads on this but none seem to give a good answer. So, how can I get my Airport to work in Vista?

    Thanks, Stefan
     
  2. robPOD macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Location:
    NZ
    #2
    When I put vista on my macbook, I had no problems, could it be a firewall setting?
     
  3. Sobering thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Location:
    Canada
    #3
    I don't think it's a firewall setting. I even got my dad to try and help and he couldn't figure anything out. Wireless works fine in OS X.
     
  4. cwedl macrumors 65816

    cwedl

    Joined:
    Jun 5, 2003
    #4
    I've had no problems in this situation, what wireless router have you got?
     
  5. Sobering thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Location:
    Canada

Share This Page