AirPort issue - 2.4GHz MBP

Discussion in 'MacBook Pro' started by brlebu, Apr 22, 2008.

  1. brlebu macrumors newbie

    Joined:
    Mar 25, 2008
    #1
    I was having AirPort issues with a 2.4 GHz MacBook Pro. I was unable to connect to the internet despite a full signal from my wireless network.

    I thought it might be a problem with the configuration of the AirPort settings, but nothing that I was able to changed made a difference so I deleted AirPort from my networks and then added it back.

    Now that it's back, it can't find the network here. And when I manually enter the network info, it says my password is incorrect, but I know I'm typing in the right password. I know it's not a network issue because I'm running two other laptops (1.67 PB, 1.33 PB) and neither of them are having any problems.

    Any help would be much appreciated.
     
  2. tMac85 macrumors 65816

    tMac85

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    in a great place
    #2
    put a dollar sign ($) infront of your password before typing it in. the MBPs have this problem and apple told me this fixes it. Sounds weird but it works.

    goodluck
     
  3. brlebu thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 25, 2008
  4. brlebu thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 25, 2008
  5. tMac85 macrumors 65816

    tMac85

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    in a great place
    #5
    try calling your internet provider. they can help you re-setup your connection in your mbp. I gave mine a call when i had the problem and they figured out the problem.
     

Share This Page