AirPort Malfunction after Waking Up from Sleep Mode

Discussion in 'iMac' started by Loudwater, Nov 5, 2009.

  1. Loudwater macrumors regular

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Location:
    Vancouver, BC
    #1
    The AirPort on my new iMac 21.5'' 4670 is having problems these past couple of days. Every time I put the machine to Sleep and wake it up again, the AirPort cannot find any network. My wireless is fine and there are other wireless networks the machine can detect when it functions well. I have to restart the computer to have the AirPort work properly again. I thought it was a temporary issue, but after repeating a couple of times, it seems to be very easily recreated. And sometimes the AirPort does not function even from a restart. I have to restart another time to have it work.

    Does anybody else have the similar problem? I hope it's just a software problem that will be addressed in 10.6.2.

    (I posted here because it never happened on my other Macs before.) Thanks!
     
  2. basamimac macrumors newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    #2
    I'm having the same problem. It really sucks!
     
  3. ashkelon28 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 14, 2008
    #3
    not just you

    I'm having the exact same issue. My 21.5" worked perfectly for about two weeks and now in the last two days I've had nothing but trouble from the airport card. My macbook pro (mid 2008) has zero issues with my wireless networks and it is running 10.6.1 as well so I am not super hopeful that the problem is just software. Maybe a firmware issue with the airport card.

    Now the imac won't even stay connected for 1 minute even after multiple restarts. Very annoying. I plan on calling apple tomorrow and receiving almost no support but at least I'll get to lodge a complaint.
     

Share This Page