Airport problem?

Discussion in 'MacBook Pro' started by Mydel, Aug 28, 2007.

  1. Mydel macrumors 6502a

    Mydel

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Location:
    Sometimes here mostly there
    #1
    I have no idea what could that be but sometimes my MBP sees the network and is connected but doesn't load the pages. Status is "connected". when I go to network diagnostic everything lights up green down to ISP but server and network are tellow or red and I got the tab "your computer is connected maybe you typed wrong address" or something like that. Anyone have any idea what would that be??
    And I can see people browsing the net next to me if its public access...frankly speaking its kind of annoying.
     
  2. skysnare macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2007
    #2
    It could be the problem that I posted about Airport Extreme update 2007-004... see below...

    I applied this update on my intel MacBook Pro when it first came out and my wireless connection stopped working completely on Mac OS X (it works fine in bootcamp). Just hangs. I get a connection to the router, but it won't go to the internet. Was on the phone with Apple and we tried everything. They suggested I contact linksys and they tried everything. Since Apple would not support "third-party" routers, I even bought an Airport Base station... Same problem... I visited the Apple store and talked to one of the Mac "Geniuses". He tried everything, still nada... He suggested I do an archive install (back to 10.4.8 in my case). I did that and it worked fine for a while until I re-applied this update. When I did, I was back to square one.... So, now I'm back running fine with all updates applied except this one which I won't apply; I will wait for the next airport update, but I will back up my system first befor applying... I would stay far away from this one... :-(
     

Share This Page