Airport stopped working. no light. comp cant locate.

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by lucface, Dec 17, 2007.

  1. lucface macrumors regular

    lucface

    Joined:
    Mar 4, 2005
    #1
    it suddenly stopped working. it wont show under AirPort Admin Utility. the light doesnt go orange or green. i tried diff outlets and i tried holding down reset.
    its the old airport xpress, not the new one.
    ill take it apart if i have to.
    any ideas?
     
  2. synth3tik macrumors 68040

    synth3tik

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Location:
    Minneapolis, MN
    #2
    Did you press the reset button on the Basestation? Was there any electrical surge.
     
  3. DeaconGraves macrumors 65816

    DeaconGraves

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Dallas, TX
    #3
    Sounds like its fried to me. How old is it? Still under warranty?
     
  4. superleccy macrumors 6502a

    superleccy

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Location:
    That there big London
    #4
    There's a new Airport Express? :confused:

    The Airport Express seems to have an unnaturally short life. One of mine died after a couple of years, and Macbidoulle (HardMac) has a few articles on it. For example, here (botttom of page).

    If it's any consolation, I sold my dead one on eBay for about £30. Yes I was perfectly honest about its condition... it seems there's a market out there created by people who think it's worth trying to repair them.

    SL
     
  5. lucface thread starter macrumors regular

    lucface

    Joined:
    Mar 4, 2005
  6. Schtumple macrumors 601

    Schtumple

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    benkadams.com
    #6
    It's dead, sorry, your lucky you got 2 years use out of it, most get to 18 months and pack in :mad:
     
  7. lucface thread starter macrumors regular

    lucface

    Joined:
    Mar 4, 2005
    #7

Share This Page