Airport update

Discussion in 'Mac Accessories' started by txr0ckabilly, Jun 27, 2009.

  1. txr0ckabilly macrumors 6502

    Joined:
    May 21, 2008
    Location:
    Southwest Louisiana
    #1
    Anyone know what the airport updated firmware did? Ialways just download/install updates and forget to read the notes that come along with them.
     
  2. kornyboy macrumors 68000

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Location:
    Knoxville, TN (USA)
    #2
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Fixes some problems with extending and maintaining connectivity with extended networks
    Fixes an issue with clients that enable 802.11 "Power Save"
    Fixes connectivity issues with some third-party devices
    Fixes an issue when the base station is configured for PPPoE
    Fixes some Back To My Mac issues with connectivity and support for third-party routers

    That is directly off Apple's support page. Thank goodness for copy/paste on the iPhone.
     
  3. txr0ckabilly thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 21, 2008
    Location:
    Southwest Louisiana
    #3
    Thanks for that. As of right now I'm on 3g because the update shutdown my network. I can't see one of my express' too. Man I love it when the updates fix problems I didn't have and cause problems that I also didn't have.
     
  4. txr0ckabilly thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 21, 2008
    Location:
    Southwest Louisiana
    #4
    If I reset the express that my network can't see, shouldn't the utility then be able to find it and ask to configure?
     
  5. kornyboy macrumors 68000

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Location:
    Knoxville, TN (USA)
    #5
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Theoretically, it should.
     

Share This Page