All Torrent Apps Automatically Quit

AQUADock

macrumors 65816
Original poster
Mar 20, 2011
1,049
37
I just installed tiger on my powerbook and everything is running fine except the fact that i cant launch any torrent client, they just automatically quit. I've tried Transmission and Bittorrent and they both don't work. :confused: I don't know what is going on i have downloaded them multiple times from different places.
 

Lil Chillbil

macrumors 65816
Jan 30, 2012
1,322
95
California
I have experienced a similar thing on my powerbook whenever I download a 3rd party app everything crashes after loading. I solved the problem about a month ago but I forgot what I did that fixed it
 

AQUADock

macrumors 65816
Original poster
Mar 20, 2011
1,049
37
I have experienced a similar thing on my powerbook whenever I download a 3rd party app everything crashes after loading. I solved the problem about a month ago but I forgot what I did that fixed it
It seems like everything else is fine i just downloaded VLC and Tenfourfox and they work fine so i don't know what's going on.
Here is the crash log if it helps:
Date/Time: 2012-08-18 19:58:16.768 +0300
OS Version: 10.4.11 (Build 8S165)
Report Version: 4

Command: Transmission
Path: /Applications/Transmission.app/Contents/MacOS/Transmission
Parent: bash [192]

Version: 1.54 (8615)

PID: 196
Thread: Unknown

Link (dyld) error:

Library not loaded: /usr/lib/libcurl.4.dylib
Referenced from: /Applications/Transmission.app/Contents/MacOS/Transmission
Reason: image not found
 
Last edited:

adcx64

macrumors 65816
Nov 17, 2008
1,227
36
Philadelphia
I've had this problem before. What solved my problem was the apps were not fully upgraded to their tiger versions. Are your apps the latest tiger release?
 

AQUADock

macrumors 65816
Original poster
Mar 20, 2011
1,049
37
I've had this problem before. What solved my problem was the apps were not fully upgraded to their tiger versions. Are your apps the latest tiger release?
Yes they are i've tried 3 torrent clients and they all don't work.
 

Wildy

macrumors 6502
Jan 25, 2011
323
0
If this was a Linux issue I would have said that not all the dependencies were installed - check in /usr/lib/ and see if libcurl.4.dylib exists.