Am I dreaming or it's fact?

Discussion in 'iPod touch' started by freeme007, Mar 24, 2009.

  1. freeme007 macrumors regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    #1
    Hi

    Is it truth that iphone doesn't have the globe icon on their keyboard and ipod touch does? Btw, the globe icon is for switching languages.
     
  2. Muncher macrumors 65816

    Muncher

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Location:
    California
    #2
    The globe icon is for iPhones with other languages (or emoticons) activated. The iPod touch is also capable of displaying/typing these.
     
  3. freeme007 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 21, 2008
    #3
    My friends said that they don't have the globe icon on their keyboard in iPhone
     
  4. plinden macrumors 68040

    plinden

    Joined:
    Apr 8, 2004
    #4
    Tell them to go into Settings/General/International/Keyboards and enable more than one keyboard.
     
  5. creon macrumors 6502

    Joined:
    Mar 19, 2009
    #5
    Switch your friends iphone or ipod touch to another lanuage then sit back and watch them try to find out how to get it back to english! ;)
     

Share This Page