...Am I missing something?

Discussion in 'iPod touch' started by Vigilante, Sep 24, 2007.

  1. Vigilante macrumors 6502a

    Vigilante

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Florida.
    #1
    I synced my iPod Touch with pictures (I never used iTunes before, so I didn't notice there was another tab to add pictures on the sync page :p) and set one as the background, but I don't see what it is the background of. I don't have a wifi connection in my house, so is the background associated with that?
     
  2. SirithX macrumors 6502

    SirithX

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Location:
    San Francisco
    #2
    When you set a wallpaper it only shows as the background at the unlocking screen.
     
  3. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
  4. BloodiedWraith macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #4
    So....we can make calls on our iPod Touch now?
     
  5. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #5
    I am sorry just had a long day :D
     
  6. Vigilante thread starter macrumors 6502a

    Vigilante

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Florida.
    #6
    Ah. I just got the iPod Touch, so it has been plugged into my computer the whole time... so it doesn't show the background, instead it just shows the battery life. Thank you.
     
  7. BloodiedWraith macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #7
    Yeah, me too haha :(
     
  8. Vigilante thread starter macrumors 6502a

    Vigilante

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Florida.
    #8
    Also, is there a way to change the bottom buttons (music, video, etc.) to other buttons, like you can with the "more..." section on music? I skipped through the walkthrough video a few times, I must have missed it if so. I could have swore you could...
     
  9. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #9
    If you go to ipod the bottom right ico should be more click on it and then click edit on the top. The you get a list of icons which you can drag and drop according to your choice.
    Hope this helps.
     
  10. Vigilante thread starter macrumors 6502a

    Vigilante

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Florida.
    #10
    That's how it works for music, but can I do that on the iPod frontpage (safari, youtube, calendar, contacts, clock, calculator, settings; with music, videos, photos, and iTunes on the bottom)?
     
  11. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #11
    I haven't tried that and I am not sure if that could be done.
    You would probably have to use installer.app to get that to work.
     

Share This Page