AMC

Discussion in 'Apple TV Apps' started by i hate phones, Apr 25, 2016.

  1. i hate phones macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Location:
    Philly Suburbs, PA
    #1
    just noticed AMC app has been released. No more having to AirPlay walking dead from my phone! :D
     
  2. oneMadRssn macrumors 68040

    oneMadRssn

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Location:
    Boston, MA
    #2
    Does it have commercials?
     
  3. besler3035 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #3
    Yes but they seem to be pretty limited.
     
  4. NAPABFH macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2014
    #4
    Will AMC ever added its app to the Roku platform
     
  5. d21mike macrumors 68040

    d21mike

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    Torrance, CA
    #5
    My new Frontier Provider is not listed. Of course Verizon FIOS is. Bummer.....
     
  6. nperei macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #6
    I'm sure someone know URL to activate AMC app to your provider. I'm looking up for comcast.
     
  7. z06gal macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2011
  8. i hate phones thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Location:
    Philly Suburbs, PA
    #8
    Yes, but at least they don't seem to wreak havoc and break the stream like they did when I was airplaying it from my phone.
     
  9. nburwell macrumors 68040

    nburwell

    Joined:
    May 6, 2008
    Location:
    PHL
    #9
    Finally! I can at least get caught up on season 2 of FTWD since I'm not an overly huge fan of AirPlaying videos from my iOS devices to the ATV.
     
  10. ARK, Apr 27, 2016
    Last edited: Apr 28, 2016

    ARK macrumors 6502

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Indianapolis, IN
    #10
    I downloaded the new AMC AppleTV app but Comcast Xfinity isn't on the list. So AMC has a native app but my credentials won't work so I have to continue to AirPlay from AMC.com or from my iPhone even though they have a native app. Bare minimum all logins should work from tvOS app to iOS app to AMC.com. What a crock of ****. My review was 1 star obviously.
     
  11. besler3035 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #11
    Blame Comcrap.
     
  12. Richdmoore macrumors 68000

    Richdmoore

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Location:
    Troutdale, OR
    #12
    Great. One more app I won't have to fuss with anymore (except on my bedroom tv with only an Apple TV 3 installed.....)
     
  13. nperei macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #13
    got my activated thur comcast. it was strange that i was trying to understand how it work
    I would do this first because it work
    1.) go comcast.com sign in your account.
    2.) go AMC.com pick any full episode show to watch then AMC will ask u choose provider
    select comcast and let show play
    3.) go apple tv AMC try sign in and should activate itself
    Let's me know if work

    I try this Method first time I don't think it work
    here step
    1.) go comcast sign in your account
    2.) get code from AMC apple tv
    3.) link i provide bottom Look for work "YOURCODEHERE" replace with code from AMC app.
    4.) put on browser hit return ignore whatever browser said then go back apple remote. click it
    I did twice

    https://sp.auth.adobe.com/api/v1/au...tch.amc.com/activate/thanks.html#Apple_TV&AMC
     
  14. ARK macrumors 6502

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Indianapolis, IN
    #14
    I got this to work!
     
  15. JBaby macrumors member

    JBaby

    Joined:
    Jun 14, 2015
    #15
    So far I've only watched bonus scenes from Talking Dead, but I've noticed this app doesn't adhere to tv very well. I mean you touch the touchpad and the cursor moves all over the place. You pause and there's no preview window. But I'm stoked to have it! Having Sundance shows is a nice bonus!
     
  16. AJS-Mac macrumors newbie

    Joined:
    Dec 18, 2015
    #16
    The AMC app does work even if you are a Comcast customer. You just need to be a valid cable customer, regardless of cable provider. Almost all apps that validate you are a cable customer use Adobe to validate who you are. This also includes other non Comcast apps including HGTV, Travel Channel and Food Network.

    The URL to use to validate AMC access is:

    https://api.auth.adobe.com/api/v1/a...=http://watch.amc.com/activate?device=appletv

    Just replace the <ACTIVATION-CODE> in the URL above with the code that appears on screen. You will then be re-directed to Comcast and be prompted to login. After a successful login, you will receive an error in your browser. This is normal. The AMC app should now be activated. All my Apple TV activated first time.

    The URL for HGTV can be found on a posting I made a few months ago.
     
  17. ARK macrumors 6502

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Indianapolis, IN
    #17
    Thank you for the info. Do you know anything about DiscoveryGO?
     
  18. AL2TEACH macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Location:
    Denver, CO.
    #18
    it's there thru sling.
     
  19. iMacRW macrumors member

    iMacRW

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Location:
    Scottsdale, AZ
    #19
    Anyone have any luck getting Dish Network to login?
     
  20. ARK macrumors 6502

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Indianapolis, IN
    #20

    Well AMC doesn't work anymore.
     
  21. JoeShades macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Location:
    Williamstown, NJ

Share This Page