America's Army...

Discussion in 'Mac and PC Games' started by luis4life, Jun 7, 2007.

  1. luis4life macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #1
    Is it supposed to run like crap on the new Santa RosaMBP's? I get very low framerate at the highest settings which are completely last gen. It runs like at 90 FPS on my PC which has 1.5 gigs of ram, an AMD athlon 64 3500, and a nVidia 7600GT. This mac should run this game without a sweat. What gives?
     
  2. Kosh66 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2004
    #2
    The MacOS X version? Probably because it's not a Universal Binary, so it would be using Rosetta.

    If you're talking windows, dunno.
     
  3. Shanesan macrumors 6502

    Shanesan

    Joined:
    Jul 29, 2006
    #3
    Yes, it runs under Rosetta emulation.

    http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/name?app_id=41

    It runs under crossover according to Michael, using an old version of Crossover.

    You can probably advocate for them, get Crossover free and keep the community updated on America's Army.

    Note that this is running the Windows version on the mac (without Windows), not the Mac version.
     
  4. applekid macrumors 68020

    Joined:
    Jul 3, 2003
  5. Nevrsadie macrumors regular

    Nevrsadie

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Location:
    Dark side of the monitor
    #5
    I play AA under bootcamp on my 15.4 MBP, x1600 128M and its acceptable. I imagine the new SR MBP's will smoke with the upgraded graphics.
     
  6. Morzillon macrumors newbie

    Morzillon

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Location:
    Miami
    #6
    :eek: :( awwwww man!!! Finally I get a MAC! and looking for games at GAMESTOP has been no fun and here you tell that AA for the macs is discontinued really gets me sad......I guess it's back to cave story :(

    :apple:
     
  7. jericho53 macrumors regular

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Location:
    Center of the Universe
    #7
    No worries, you will have EA games soon.
     

Share This Page