Annoying bug: Cable or accessory not supported (random)

C8XY

macrumors 6502
Original poster
May 11, 2008
356
32
Anyone else getting the cable or accessory not supported randomly? I have only used official cables and chargers but I get this annoying notification multiple times throughout the day whilst the phone isn't even plugged in!!!
Happened three times just navigating this forum to create this post!
Not impressed with the reliability of this new model, first one I had was DOA and now this..!
 

Attachments

caramellhoney

macrumors 6502
Sep 18, 2014
271
62
yes i get it on my 6 plus. usually i restart the phone or reset the network settings
 
Comment

nebo1ss

macrumors 68030
Jun 2, 2010
2,772
1,460
This problem is often caused by dust in the lighting port. Try blowing it out or using a cotton Wool bud. You might be surprised what builds up in there from carrying it in your pocket.
 
Comment

C8XY

macrumors 6502
Original poster
May 11, 2008
356
32
yes i get it on my 6 plus. usually i restart the phone or reset the network settings
Restarts I've tried, network settings I haven't... Has this stopped it?
This problem is often caused by dust in the lighting port. Try blowing it out or using a cotton Wool bud. You might be surprised what builds up in there from carrying it in your pocket.
Was happening straight out of the box :(
 
Comment

caramellhoney

macrumors 6502
Sep 18, 2014
271
62
Restarts I've tried, network settings I haven't... Has this stopped it?

Was happening straight out of the box :(
well if you can charge with the phone off that usually works too.
yes for me it has stopped the error message
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.