Annoying ios 8 Beta 5 bug

Discussion in 'iOS 8' started by AppleFan91, Aug 16, 2014.

  1. AppleFan91 macrumors 65816

    AppleFan91

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Location:
    Indy, US
    #1
    Hey everyone,

    I'm running Beta 5 on my iPhone 5S and the past 3 days I have been getting constant (like ~50x a day) pop ups asking me to log into iCloud. Anyone else having this problem? Obviously a bug, but it pops up twice everyone I go into safari, settings, App Store or messages. And randomly in other places. Reset and factory reset did not help.
     
  2. Paddle1 macrumors 68030

    Joined:
    May 1, 2013
    #2
    It is a beta glitch. Even Beta 5 has them. Have you tried signing in when prompted?
     
  3. PsykX macrumors 6502a

    PsykX

    Joined:
    Sep 16, 2006
    #3
    Oh I am glad I am not the only one getting this.

    They must be ramping up these changes for Beta 6 ?
     
  4. jolux macrumors regular

    Joined:
    Aug 9, 2014
    #4
    Mine stopped after two entries. I have an identical device to yours.
     
  5. AppleFan91 thread starter macrumors 65816

    AppleFan91

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Location:
    Indy, US
    #5
    Sadly yes and it hasn't solved it. Must be something with my Apple ID because it's on my iPad Air as well
     
  6. mitchsaunders macrumors 6502

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Location:
    Brisbane, Australia
    #6
    I've got a 4S here - and it's bugging me and yes, PISSING me off.
    If I type the password correctly in - <30 min, asking again.
    If I click cancel, <2 min, asking again.
    If I hop off WiFi (without 3G on as well), and then reconnect, within 30 sec, asking once again.
    This would just keep happening and happening, even with reboots.
    Guess we just gotta wait a few more days till beta 6 is out so it's fixed up.
     
  7. jt999 macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #7
    Just started for me too.
    Very frequent; tried signing in each time and eventually restored without success.
    Went back to 7.1.2 with jailbreak until fixed.
     
  8. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
  9. ciacorp macrumors member

    Joined:
    Feb 17, 2012
    #9
    i'm having this bug too (not immediately after updating to beta 5, but for about several days now)...
     
  10. Stuey3D macrumors regular

    Stuey3D

    Joined:
    Jul 8, 2014
    Location:
    Northamptonshire, United Kingdom
    #10
    Mine started doing it yesterday for some unknown reason, it used to do it on B1 and then B2-B5 were fine until yesterday and now its almost constant.
     
  11. ohbrilliance macrumors 6502a

    ohbrilliance

    Joined:
    May 15, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #11
    I'm glad I'm not alone. Mine started in the last couple of days. Logging out then in, resetting settings and restoring phone doesn't help. This is driving me nuts.

    It's especially annoying since I use strong passwords that aren't convenient to enter. That's partially solvable by keeping my iCloud password in the clipboard ready to paste.
     
  12. theonekcrow macrumors 6502a

    theonekcrow

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Location:
    Indiana
    #12
    I haven't started to see this issue until a day or two ago. It's annoying, but relatively trivial to deal with.
     
  13. PsykX macrumors 6502a

    PsykX

    Joined:
    Sep 16, 2006
    #13
    Yes, we're all having the same issue.

    It was not introduced in any of the iOS betas, but it was introduced server-side about 3-4 days ago. Maybe they're working on new ways to secure the login and whatnot, and beta 6 will have a proper way of talking to the server. It's just an idea though !
     
  14. boycomie macrumors newbie

    Joined:
    Apr 26, 2012
    #14
    Having the same issue here as well.... hope for a solution tomorrow at beta 6
     
  15. varsityhero macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2013
  16. TurnerMartin macrumors regular

    TurnerMartin

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Location:
    Santiago, Chile
    #16
    Same issue on my 5s. Hope to see beta 6 tomorrow
     
  17. MarcusCarpenter macrumors 6502a

    MarcusCarpenter

    Joined:
    Feb 18, 2013
    Location:
    London
  18. alanferned macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2014
    #18
    Im on an iPhone 5 and i haven't seen this yet, i have been using beta 5 for a week i think, no complaints.
     
  19. jt999 macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #19
    The issue appears to have resolved for me.
    Restored iOS 8 beta 5, and set up as new last night. So far no login prompts.
     

Share This Page