Any audio guys mixing on a MB Pro?

Discussion in 'Digital Audio' started by Andrew07, May 2, 2007.

  1. Andrew07 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 25, 2007
    #1
    And if so, what kind of results are you getting (track counts/plug-in counts). Also, if you don't mind, please share system and sample rate info Thanks!
     
  2. SSpiro macrumors 6502a

    SSpiro

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    Tons. I would go check out the Digital Audio forum.
     
  3. sycho macrumors 6502a

    sycho

    Joined:
    Oct 7, 2006
    #3
    With Logic Express I never hit more then 30% CPU usage (of 200%). And that is with a fair bit of tracks and inserts going on.
     
  4. 4np macrumors 6502a

    4np

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Location:
    The Netherlands
    #4
    I run Ableton Live on a PowerBook (2nd last revision) and it runs fine. So it should run even better on a MBP :)
     
  5. AlBDamned macrumors 68030

    AlBDamned

    Joined:
    Mar 14, 2005
    #5
    Yup, should be fine with a MBP. I've met a few people now who've done a lot of mixing on last Rev PowerBooks and only recently switched to the MBP. Provided you've got the RAM you'll be fine.
     
  6. e-clipse macrumors 6502

    e-clipse

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Location:
    Nashville,TN
    #6
    I use MBP for Reason and Cubase. I will soon use Logic Pro as my main recording tool. The MBP is powerful and portable!:D :apple:
     

Share This Page