Any luck getting Aero to work with Win 7RC under Fusion?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by elgrecomac, May 10, 2009.

  1. elgrecomac macrumors 65816

    elgrecomac

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    San Diego
    #1
    Has anyone has any luck getting this to work? If so, how? I can not get it going on my 2.66ghz 17" MBP becuase the graphic rating is 1.0 even after a re-test.
     
  2. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #2
    Is 3D acceleration enabled in the VM settings?
     
  3. elgrecomac thread starter macrumors 65816

    elgrecomac

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    San Diego
    #3
    well....



    Yes it is.
     
  4. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #4
    Then there probably isn't a way. It is being emulated, and so the performance isn't going to be the best.
     
  5. taeclee99 macrumors 6502a

    taeclee99

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Location:
    Anywhere but here
  6. elgrecomac thread starter macrumors 65816

    elgrecomac

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    San Diego
    #6
    Well..

    Darn...but that is the answer that I needed. thanks all!
     

Share This Page