Any remote desktop connect work with Win7 Home Premium?

Discussion in 'iPad Apps' started by 2macORnot2mac, Jun 7, 2010.

  1. 2macORnot2mac macrumors regular

    2macORnot2mac

    Joined:
    May 14, 2010
    #1
    Any remote connect app work with Win7 Home Premium?
     
  2. sandydlc macrumors regular

    Joined:
    Apr 10, 2010
    #2
    I use "Jump" to connect to my Windows 7 Ultimate at work.

    It's not so much the remote desktop application that you have to worry about - you need a VPN connection to make it secure, or use one of the remote access products like GoToMyPC (I'm assuming they have an iPad add available - I don't use it so I'm not sure).
     
  3. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #3
    Install VNC.

    Microsoft disabled its remote control feature (and other features) on Home versions of windows
     
  4. Dodgeroo macrumors regular

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #5
  5. danpass macrumors 68020

    danpass

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Location:
    Miami, FL
    #6
    hmmm .... I've seen it.


    let me keep googling :D



    edit: http://thegreenbutton.com/forums/p/80044/405347.aspx




    .
     
  6. crowmanuk macrumors newbie

    Joined:
    Apr 14, 2010
    #7
    I use Desktop Coonect on the iPad and TightVNC (which is freee) on Windows7 Home Premium ... works well.
     
  7. Dodgeroo macrumors regular

    Joined:
    Mar 28, 2010
    #8

Share This Page