Any way to clear the Cydia update notification?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by RobT, Dec 23, 2008.

  1. RobT macrumors 6502a

    RobT

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Location:
    Ohio, USA
    #1
    I'm using Cydia and it shows that there is an update to one of the apps I installed. I don't want to update to the newer version of the app. Is there a way to clear the notification in Cydia so the number goes way in "changes" and on the springboard?
     
  2. cjm3113 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2008
    #2
    What application? And why don't you want to update?
     
  3. Geniusdog254 macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2008
    #3
    There are some applications that give reasons not to update. For instance PDANet Prior to 1.44 was free but 1.44 made it trialware, I.E. reason to stay on old firmware
     
  4. bmms8 macrumors 68020

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #4
    i have the same issue with pdanet. i use 1.33 so it remains free and i cannot get rid of the notification. i would love a work around this issue.
     
  5. RobT thread starter macrumors 6502a

    RobT

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Location:
    Ohio, USA
    #5
    Yep, that's my issue too and is why I asked.
     
  6. vertigorp macrumors newbie

    Joined:
    Jun 25, 2006
    #6
    a workaround for this is to uninstall pdanet and then install it from a different repository hosting the old version. there are a couple out there and they wont try to update to the new version because they know people want the old version.
     
  7. Surely Guest

    Surely

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    Los Angeles, CA
    #7
    which repositories?
     
  8. vertigorp macrumors newbie

    Joined:
    Jun 25, 2006
    #8
  9. tylertech macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Location:
    NC
    #9
  10. Surely Guest

    Surely

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    Los Angeles, CA
    #10
    That one had it. Thanks for the url to the repository.

    I've never used PDANet before. Quick question...... Can it be used to access the internet from your laptop via your iPhone through an AT&T wifi hotspot? Or can it only be used through EDGE/3G?
     
  11. vertigorp macrumors newbie

    Joined:
    Jun 25, 2006
    #11
    no since pdanet uses an ad-hoc network to connect to your computer. its impossible to be connected to both your computer and another wifi connection.
     
  12. RobT thread starter macrumors 6502a

    RobT

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Location:
    Ohio, USA
    #12
    Great idea, thanks! I used the link and added the repo for 1.33 and all is good.
     
  13. Surely Guest

    Surely

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    Los Angeles, CA
    #13
    Too bad, but that's what I figured. Thanks for the info, vertigorp.
     

Share This Page