Any way to copy info from a Widget?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Julien, Jun 22, 2008.

  1. Julien macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #1
    I have a couple of Widgets that I would like to be able to copy info results from. Right click doesn't work on them though. Is there any way to enable coping info from a Widget?
     
  2. varmit macrumors 68000

    varmit

    Joined:
    Aug 5, 2003
    #2
    Well, if you can highlight what you want to copy, try to use the key combination of Apple+C to copy. Sometimes when the right click to copy doesn't work in a regular program, the key combination does work.
     
  3. Julien thread starter macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #3
    Las gracias, de que trabajaron.
    Спасибо, то работали
    I ringraziamenti, quello hanno funzionato
    Dank, der arbeitete
    ありがとうは、それ働いた
    Merci, celui ont fonctionné
    感謝, 那運作
    Ευχαριστίες, οι οποίες ελειτούργησαν
     
  4. tsice19 macrumors 6502a

    tsice19

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #4
    :confused: That doesn't help much?
     
  5. Julien thread starter macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #5
    They all say.....

    Thanks, that worked.

    .....because one of my widgets is a translator.;)
     

Share This Page