Anybody else having problems with EFI update 1.5?

Discussion in 'Mac Pro' started by milbournosphere, Mar 19, 2011.

  1. milbournosphere macrumors 6502a

    milbournosphere

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Location:
    San Diego, CA
    #1
    I have installed this firmware update lord know how many times, but it keeps showing up in my list of software updates. Has anybody else had this problem?
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    Have you actually updated the firmware or just downloaded the installer? Try running the updater in the Utilities folder, I forget it's name.
     
  3. Cindori macrumors 68040

    Cindori

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Sweden
    #3
    Read the instructions, it's not just a automatic installer.
     
  4. milbournosphere thread starter macrumors 6502a

    milbournosphere

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Location:
    San Diego, CA
    #4
    No, I've gone through the install process...shut down and all. It keeps showing up. :confused:
     
  5. 666sheep macrumors 68040

    666sheep

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Location:
    Poland
    #5
    What Cindori said :)

    If you've omitted this step, update isn't applied yet, so it still shows up in SU.
     
  6. milbournosphere thread starter macrumors 6502a

    milbournosphere

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Location:
    San Diego, CA
    #6
    I will try once more when I get home and let you guys know. Thanks again for the assist.
     
  7. milbournosphere thread starter macrumors 6502a

    milbournosphere

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Location:
    San Diego, CA
    #7
    Silly me, I only waiting until the status light was blinking. I waited for the tone and now all is well.
     

Share This Page