Anybody get Frash to work?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by OrangeSVTguy, May 5, 2011.

  1. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #1
    Well I tried installing this a few weeks ago and it seemed it didnt work. Uninstalled it but now leaves the grey flash boxes in it's place qnd if you click on them shows an error of some type.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #2
    Frash hasn't been updated in forever. Never really go past the bats stage. Get Skyfire it will do most of what you need.
     
  3. MaxBurn macrumors 65816

    MaxBurn

    Joined:
    Nov 25, 2010
    #3
    Lots of threads on how frash is hopelessly broken. I didn't even bother to try it.
     
  4. tehreflex macrumors 6502

    Joined:
    Jul 30, 2009
  5. OrangeSVTguy thread starter macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #5
    Did I not uninstall it right? I just want all the gray "Flash" boxes to be removed and everything to be back to normal(Apple).
     
  6. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #6
    remove/uninstall it through Cydia and you should be fine.
     
  7. Martinsalas310 macrumors regular

    Joined:
    May 13, 2010
    Location:
    Nampa, idaho
    #7
    restore if u tried what labman said and it didnt work and start fresh.
     

Share This Page