Anybody here a member of iPhone Dev site? Getting strange malware warning

Discussion in 'iOS Programming' started by 1458279, Nov 14, 2011.

  1. 1458279 Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #1
    I usually browse (lurk) here and at iPhoneDev websites. I just tried to go there tonight and got notice from Safari saying they found malware on that site.

    I've never seen this message before and was on there yesterday under the Win7 boot.

    Just wondering if anyone else had this happen, I didn't go there because I don't have any virus/malware software installed and don't want to do a complete re-install.

    The site is like this one, but more towards app dev and less about Apple/Mac.
     
  2. forum user macrumors regular

    Joined:
    Aug 28, 2008
    #2
    That would be iPhone Dev Sdk?

    There are some threads about malware reports on that site, last reported February. Maybe the warnings are back. I have never encountered these warning myself.

    No Risc, no fun, eh? ;)
     
  3. 1458279 thread starter Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #3
    Don't really understand how an admin could allow that to happen, unless someone hacked into their site and replaced some code / links. Makes the site seem 2nd rate.

    Guess it's time for some virus software.
     
  4. 1458279 thread starter Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #4
    Update: I got the malware warning on another site. I wasn't related at all to the above site, but it was an old link.

    Maybe my system needs an update.
     
  5. 1458279 thread starter Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #5
    Looks like it happens with my version of Google Chrome. If everyone is getting this message, why aren't the site owners fixing things?
     
  6. dejo Moderator

    dejo

    Staff Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Location:
    The Centennial State
    #6
    I'm getting this message too (just so you don't feel alone in this).
     
  7. 1458279 thread starter Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #7
    Ok, that was my next question, thanks!

    I assume you didn't go past the warning.

    Guess I'll just wait till they fix it.
     
  8. 1458279 thread starter Suspended

    1458279

    Joined:
    May 1, 2010
    Location:
    California
    #8
    Looks like it's back to normal with no explanation! A few posts there about it, but nobody seems to know the reason why.

    Best guess seems to be a 'code injection' whatever that is.
     
  9. loon3y macrumors 65816

    loon3y

    Joined:
    Oct 21, 2011
    #9
    same here, somebody attacked the site,


    but if u use firefox u should be fine,
     

Share This Page