anybody use the pixel doubling jailbreak? (need help)

Discussion in 'iPad Hacks' started by Paulshaqz, May 5, 2010.

  1. Paulshaqz macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #1
    i've been trying to add tweetie 2 on the ipad i've done the cyber duck but the part i don't understand is how and where do i add the text it needs?

    i know for most of you it sounds like a stupid question, but reading the webpage is comfusing, once someone tells me exactly what to do i know.

    thanks in advance.
     
  2. iWannaBeAdored macrumors 6502

    iWannaBeAdored

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Location:
    Scotland
    #2
    Use iFile from Cydia.

    Scroll to the end of the info.plist file and about </dict> put the code in. Works for me.
     
  3. Paulshaqz thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #3
    just to be sure i add this code rite?

    <key>UIDeviceFamily</key>
    <array>
    <integer>1</integer>
    <integer>2</integer>
    </array>
    If this string
    <key>UIDeviceFamily</key>
    <array>
    <integer>1</integer>
     
  4. Paulshaqz thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #4
    ok i got ifile from cydia but can someone please help me n tell me witch code to add?

    thanks in advanced.
     
  5. Paulshaqz thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #5
    ok finally figured where ti put the code but now the problem is the code won't save on ifile for some reason? am i doing something wrong?
     
  6. AIRniloc macrumors regular

    AIRniloc

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Location:
    anozira
    #6
    After you're done editing the .plist are you hitting 'save' in the top right corner?
     
  7. iWannaBeAdored macrumors 6502

    iWannaBeAdored

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Location:
    Scotland
    #7
    Remember to put it as the last code above </dict>. If I didn't do this it didn't work.

    The code is:

    <key>UIDeviceFamily</key>
    <array>
    <integer>1</integer>
    <integer>2</integer>
    </array>

    If there is already:

    <key>UIDeviceFamily</key>
    <array>
    <integer>1</integer>
    </array>

    Just add: <integer>2</integer>
     
  8. Paulshaqz thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2009
    #8
    i finally got it to work thanks for the help :)
     
  9. HXGuy macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #9
    So what does this do different then pressing the 2X button? Is there an advantage?
     
  10. HappyDude20 macrumors 68020

    HappyDude20

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Location:
    Los Angeles, Ca
    #10
    I too am intrigued.
     
  11. p-rice macrumors regular

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Location:
    Las Vegas
    #11
  12. tacoshell macrumors regular

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #12
    Wondering why some do not work. Street Fighter IV for example. It scales the fighting display, but the controls and status are stuck in a 'window' in the upper right. Is it possible some games might need this in more then one place, or is it that it these parts of the graphics are just low resolution and will not increase in size?
     
  13. gwynne macrumors 68000

    gwynne

    Joined:
    Mar 11, 2010
    #13
    I was skimming the thread and noticed some other discussion about the touchscreen portion still being iPhone-sized, so I guess this isn't ready for primetime.
     
  14. yaroldb macrumors 6502

    Joined:
    Feb 21, 2007
    #14
    Does anyone know how to get to your Cydia applications? I've done it to a few I have from my itunes apps, but I can not find my Cydia apps. For example. I have Catergories, It works well enough in it's current form, but I want to try adding the code to see if it improves it. I can not find it under applications. Any ideas?
     
  15. Pared macrumors 65816

    Joined:
    Oct 19, 2007
    #15
    Some programs use identifiers to dictate items on the screen real estate. Those that don't have no issue with this "fix."

    You can modify the files individually but explaining how is way too time-consuming to attempt, IMO. If you understand how to do it though (takes time to get right) then you can have a fully functional iPad app, as long as artwork isn't used that is sized a certain way.
     
  16. ClaireL macrumors 6502a

    ClaireL

    Joined:
    Apr 4, 2010
    Location:
    New Jersey
    #16
    Why don't you use the free Cydia app Full Force to make iphone apps full screen? Doesn't work for all games.
     
  17. medicscott macrumors 6502a

    medicscott

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Location:
    san diego

Share This Page