Anyone else has problem accessing natwest.com?

Discussion in 'macOS' started by Son of Matrix, Jan 12, 2009.

  1. Son of Matrix macrumors regular

    Son of Matrix

    Joined:
    Jan 9, 2008
    #1
    I have been having this problem for a few months... In order to login natwest.com, I have to try logging in a few days. Sometimes I can access natwest.com but more often than not, the website won't even load at all. I don't know what's wrong...Hope someone can help me...
     
  2. Amdahl macrumors 65816

    Joined:
    Jul 28, 2004
    #2
    Do you have a home router? Try without it or try firmware updating it.
     
  3. Son of Matrix thread starter macrumors regular

    Son of Matrix

    Joined:
    Jan 9, 2008
    #3
    nope. i don't have a router. I can now access the first page but after clicking log in, it never loads.......
     
  4. stuarthatto macrumors regular

    Joined:
    Nov 5, 2008
    #4
    Nope - use it weekly.

    EDIT: Just tried it again - no problem.

    Are you doing this from home or work? Some companies block online banking access. What browser are you using? I just tried with Safari, Camino and Firefox all of them work fine
     
  5. Son of Matrix thread starter macrumors regular

    Son of Matrix

    Joined:
    Jan 9, 2008
    #5
    I am doing from home. I use Chrome and Internet Explorer. Seriously, sometimes it's successful, sometimes it's not. What a mystery! Maybe it's due to the country (Malaysia) where I am trying to access it from...
     

Share This Page