Anyone else having problems signing onto eBay UK?

Discussion in 'iPhone' started by GlynJones, Oct 22, 2008.

  1. GlynJones macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2005
    #1
    Hi All,
    Been trying to signon to eBay UK since 10 this morning via the eBay Application and via the website and on both I get "Network Connection Failed". I can browse using the browser but not sign in.

    I tryed this on a friends PC and I could signon fine it's just I can't on my iPhone.

    I'm on a v1 iPhone connected via the edge network and have the latest firmware.

    Is anyone else having the same problem?

    Thanks.

    Glyn.
     
  2. .adam macrumors regular

    Joined:
    Nov 20, 2007
    #2
    Yep. Same here - except I'm getting 'Incorrect password/username' when I know it isn't the case.
     
  3. GlynJones thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2005
    #3
    Tracked it down further. It seems to be connected to sites that require https. Normal http sites are working fine but as soon as I get to a secure part of the site the page will not load.

    A work mate on 3g iPhone after a few attempts managed to get on so maybe it's just affecting the edge network.
     
  4. Psyxologos macrumors regular

    Joined:
    Feb 12, 2008
  5. GlynJones thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2005
    #5
    Well after having a further day of problems with eBay and https sites, I decided tonight to do a restore on the iPhone and after an hour I was back up and running on eBay and other sites.

    Looks like the iPhone got it's knickers in a twist but all back up and running now.

    Glyn.
     

Share This Page