iPhone Anyone else keep missing the brightness slider in Auxo?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TheSacredSoul, Feb 9, 2013.

  1. TheSacredSoul macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #1
    Or is it just me? I have to try it a few times to get it... :(
     
  2. Garrett67 macrumors regular

    Joined:
    Jan 30, 2010
    #2
    I think its you. I don't have any trouble sliding it.
     
  3. Androidfan1x macrumors regular

    Joined:
    Oct 8, 2012
    #3
    it's not just you, i do too. and sometimes the icon and thumbnail in the app switcher disappear and reappear very annoying. that's why i uninstalled it, currently using the stock app switcher
     
  4. ntegra macrumors regular

    Joined:
    Oct 10, 2010
    #4
    Yep. I can't adjust my brightness AT ALL. My iPod volume however is easy to adjust.
     
  5. nepalisherpa macrumors 68020

    nepalisherpa

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Location:
    USA
    #5
    Same here...but I hardly adjust brightness!
     
  6. Androidfan1x macrumors regular

    Joined:
    Oct 8, 2012
    #6
    I change brightness or the time lol since my iPod touch 5 does not have auto brightness
     
  7. Freebee macrumors newbie

    Joined:
    Dec 16, 2012
    #7
    You are not alone...It sometimes takes me several tries to catch it...Kind of a PITA.

    I generally just use the one in SbSettings, much less touchy.
     
  8. adcx64 macrumors 65816

    adcx64

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Location:
    Philadelphia
    #8
    I like NCsettings a lot more. Much cleaner UI.
     
  9. elfy macrumors 6502

    Joined:
    Apr 26, 2011
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #9
    I use swipebright, swipe along the status bar to adjust brightness. It's awesome.
     
  10. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #10
    When I first saw it I thought it would be but unfortunately it doesn't work half as well as on AOSP ROMs on Android :(
     
  11. TheSacredSoul thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 8, 2010
    #11
    I use the swipe on status to lock my device. I've moved on to NC settings and I hear the brightness bug has been fixed. So people who claimed they didn't have a problem with the slider obviously have some superpower :cool:
     
  12. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #12
    Yeah me too slide left and right both lock.
     
  13. stephen1108 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 30, 2007
    #13
    The brightness was made better in the last update, but it still sucked. I uninstalled Auxo yesterday however. It would make my phone crash every now and then, and I would ALWAYS run out of RAM.
     
  14. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #14
    According to the dev the memory leak has been fixed and an update has been submitted to Cydia so you might want to try it out whenever it's available.
     

    Attached Files:

Share This Page