Anyone else running Leopard having this problem in Photoshop?

Discussion in 'Design and Graphics' started by klymr, Jan 18, 2008.

  1. klymr macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #1
    I tried to use the elliptical marquee tool and the cursor kept flashing between an arrow and the cross hairs. So, I used a different method to do what I was wanting to do. Now I need to use the stamp tool, but it keeps telling me to option click an area first. When I hit option it does the same thing, flashes between the arrow and the crosshairs. Any ideas?

    EDIT: I restarted the Mac and it's working fine now. Weird.
     
  2. heehee macrumors 68020

    heehee

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Location:
    Same country as Santa Claus
    #2
    I'm fine. Running Leopard and CS3. Maybe try deleting PS's preferences.
     
  3. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #3
    Yeah, I got it going earlier. I don't know what it was, but a quick 30 second restart got it going fine.
     
  4. knappster macrumors newbie

    Joined:
    Feb 23, 2008
    #4
    I have this problem often ... it's SO annoying. I was hoping Adobe would have issued a fix by now but it's still there. The best fix I could find is to restart Photoshop, but I'd rather not do that. I'll post if I find a better quick fix.
     
  5. gomobile macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2008
    #5
    you're not alone, me to, the curcor keep flashing.

    I have to restart ps to use it again. not a problem as my com is fast at opening photoshop.
     
  6. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #6
    I haven't had an issue since the day I posted that. It better not come back to haunt me now that you brought this thread out of the grave! I wish you guys luck in finding a solution.
     
  7. cafeganesha macrumors newbie

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Location:
    Portland, OR and San Francisco, CA
    #7
    I have this problem way too often, it is SO annoying. It happens about 40% of the time I use the program, and the only way I can fix it is to restart Photoshop. It makes no difference whether I am in Rosetta mode or not, and I have a brand new imac with a fresh install of CS3 (not an upgrade) with all the latest updates and no plugins or special preferences.

    This needs to be fixed right away =(
     
  8. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #8
    AGREED! I keep running into it still. It didn't do it for a long time, but it has since started up again.

    Another annoyance, all my menu bars disappear in the CS3 programs. Hitting Tab usually brings them back, but I've had them disappear and not return a few times. Not even setting the workspace to default helps. Any ideas on that one?
     
  9. perp macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2008
  10. orpheus1120 macrumors 65816

    orpheus1120

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Location:
    Malaysia
    #10
    This bug IIRC extends to the PC version as well, and as far back as CS2.
     
  11. scotty96LSC macrumors 65816

    scotty96LSC

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Charlotte, NC
  12. kannonbal macrumors member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    #12
    Put me in the "I experience this way too frequently" club.

    At least once or twice per session.

    I have found nothing that helps other that a PS restart.

    Cheers, Chuck
     
  13. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #13
    Consider yourself lucky then!
     

Share This Page