anyone else's 13 mbpr display do this?

Discussion in 'MacBook Pro' started by icec0ld, Jan 13, 2014.

  1. icec0ld macrumors member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    #1
    i have an a018 display and i was curious if this happens on other 13" mbpr displays....

    every once in awhile, i'll get a small horizontal line of pixels that are white. if i move the mouse, the the line will go away and turn normal. it's like a line of pixels will be slow to refresh i guess....

    any ideas what's going on? thanks.
     
  2. icec0ld thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    #2
    here are 2 pics of what i'm talking about.... help please....

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. fortheus macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2012
  4. Burnsey macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Location:
    Canada
    #4
    Never seen that so far on my 2013 A018 rMBP display.
     
  5. fskywalker macrumors 65816

    fskywalker

    Joined:
    Nov 6, 2009
    #5
    That seems to be a defect, it does not happens on mine neither.
     
  6. simon48 macrumors 65816

    simon48

    Joined:
    Sep 1, 2010
    #6
    Bad display or maybe a GPU problem. Take it in to an Apple store.
     
  7. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
  8. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #8
    What everybody said. Thats a defect. Take it in .
     
  9. dylin macrumors 6502a

    dylin

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Location:
    California
    #9
    Yup, agreeing with the rest. Go take it to apple
     

Share This Page