Anyone got Leopard on a powerbook G4?

Discussion in 'macOS' started by Hudzilla, Nov 22, 2007.

  1. Hudzilla macrumors 6502a

    Hudzilla

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Location:
    England
    #1
    Ive ordered mine (slow on the take up, i know), and ive got a powerbook G4, im just wanting to know if anyone else has it on a powerbook G4 and hows the performance on it?

    Thanks
     
  2. Cuckoo macrumors 6502

    Joined:
    May 2, 2003
    Location:
    The Netherlands - Utrecht
    #2
    I've got a powerbook G4, 1,25ghz with 1.5 GB of RAM

    and i can't say it flies but at no measure it's slow... it's a usable system, but the G4 shows it's age....

    in my opinion the whole G-series are kinda behind on intel quite a bit.... but with enough RAM you can have a good system

    provided you're not into anything demanding (like aperture or other big memory/cpu stuff)

    hope it works out for you
     
  3. admiraldennis macrumors regular

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Location:
    Boston, MA
    #3
    That's not an opinion, it's simply fact. G4s are absolutely dinosauric compared to the recent intel chips.

    That said, a G4 with enough ram (>512MB, preferably >1GB) is perfectly fast enough for normal desktop use or as a light home server.

    Assuming you have a decent amount of RAM, Leopard should run fine on your PowerBook.
     
  4. pkoch1 macrumors 6502a

    pkoch1

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Location:
    Boston
    #4
    I'm running leopard on a 1.67 with 2gb of ram. It is a little bit faster than tiger was.


     
  5. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #5
    That's what I'm running, and it's great for me, too.

    There are several threads on this already. Check out the search function for these forums and read up on others' opinions.
     

Share This Page