Anyone running Assassins Creed 2 below specs?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Reimer's Boots, Oct 5, 2010.

  1. Reimer's Boots macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2010
    #1
    The stated specs are:
    Intel Core Duo 3.06
    3Gb Ram
    ATI® RADEON® HD 4000/5000 series/NVIDIA GeForce® 100/200 series

    I would love to buy the game now it is on sale but I have iMac8,1 with:
    Intel Core Duo 2.8
    2Gb Ram
    ATI Radeon HD 2600 Pro

    If anyone has taken the plunge and brought the Mac edition with similar specs please let me know how it runs.
    Otherwise I would be open to any advice on attempting to run with what I have given what is the stated requirement.

    I was so disappointed when I saw the high specs required - and I do not want to run bootcamp.
     
  2. Rodus macrumors 6502a

    Rodus

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Midlands, UK
    #2
    Aparrently yes
    But performance looks pretty horrible even at low settings. There is no Mac version so you'll have to run bootcamp.
     
  3. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #3
    If you have a nice internet connection, try onlive. There's no monthly fee anymore.
     
  4. goMac macrumors 603

    Joined:
    Apr 15, 2004
    #4
  5. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #5
  6. masterofbuckets macrumors regular

    Joined:
    Apr 24, 2009
    #6
    Think the problem is your video card rather than the processor frequency ( which I think is a typo....I mean even windows doesn't have that 3.06Ghz limitation ).

    Your card isn't listed in the supported video card list. But hey, it might work on the low settings. Worth a shot if you are really interested in the game.
     
  7. Crimsonscyes macrumors newbie

    Joined:
    Dec 18, 2006
    #7
    It's been confirmed as a native mac game, not cider.
     
  8. Time Clock macrumors member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Location:
    Hemet, CA
    #8
    I wonder if monkeys programmed the game. There's such a huge discrepancy between the Windows and Mac version. You'd think it was Ciderized.
     
  9. acastic macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #9
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    Anyone try it on a 13" MacBook Pro with the 320m graphics cards?
     

Share This Page