Anyone Seen A Slider Like This?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Grayburn, Dec 7, 2010.

  1. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #1
    As the title suggests, anyone seen a Slider like in the attched pic?

    I want a Transparent slider but i want to keep the box the Slider and text is in but get rid off the shaded box it's situated in?

    I've searched Cydia for something like this but to no avail.

    Anyone know of anything that'll help me?

    TIA
     

    Attached Files:

  2. OutSpoken macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    UK
    #2
    Do you have to install winterboard to customise sliders?
     
  3. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
  4. WiiDSmoker macrumors 65816

    WiiDSmoker

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Location:
    Hermitage, TN
    #4
    Yes & No. Anything that can be done through Winterboard can be done through SSH without having to use Winterboard which uses additional RAM.
     
  5. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #5
    So then, back to the Slider....anyone seen something the same or similar to what i want?
     
  6. NoStopN macrumors 6502

    NoStopN

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Murfreesboro, TN
    #6
    Yes, Winterboard is needed to install custom sliders. Unless you know how to modify you SSH lines.
     
  7. 007bond macrumors 6502a

    007bond

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Location:
    DFW, Texas
    #7
    I think he is asking WHAT the name of the slider is. Sorry, but I have no idea. Looks cool though.
     
  8. andy9l macrumors 68000

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Location:
    England, UK
    #8
    @Grayburn, do you have that slider installed? If so, attach the files here or in a PM to me and I'll create the transparent background for you.
     
  9. Drag'nGT macrumors 68000

    Drag'nGT

    Joined:
    Sep 20, 2008
    #9
    While using unnecessary ram is bad, it's probably a good thing to use in some cases or with some people and their computer level.
     
  10. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #10
    No i don't have it installed but i'd like the default slider to look like that if possible (just the slider showing and the oblong it's in and no shaded box around it)
     
  11. baterista macrumors newbie

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Location:
    Banana Country
  12. romeo1 macrumors member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    #12
    It reminds me the Motion4FX theme from cydia,it is a video wallpaper.Check this and you'll see that the blue part near the dock is the same.
     
  13. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #13
    Don't want a theme, just a slider like in the attached pic.
     
  14. romeo1 macrumors member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    #14
  15. derek420 macrumors member

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Location:
    Killa Cali
    #15
  16. romeo1 macrumors member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    #16
    If these are different....hope somebody can help you.
     
  17. MrThompsonR, Dec 11, 2010
    Last edited: Dec 11, 2010

    MrThompsonR macrumors 6502

    MrThompsonR

    Joined:
    Dec 15, 2009
    #17
    If you have an account on CodeThemed.com(free signup), you can create a theme... Add(upload) the attached slider image(or any one available on the site) to your "LockScreen, Call and Power Off"

    Once saved the images will be in a folder within your theme. ie. "Theme"/ Bundles/ com.apple.TelephonyUI. Download the theme to your PC. There should be four images named...(see below) Copy them into your Theme/ Bundles/ com.apple.TelephonyUI folder on your device...

    [​IMG]


    [​IMG]

    Also look for "Transparent Slider Background" in Cydia...
     
  18. transam7816, Dec 11, 2010
    Last edited: Dec 11, 2010

    transam7816 macrumors regular

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #18
    Transparent background slider for cydia is exactly what you're looking for as the above poster said
     
  19. windowman macrumors newbie

    Joined:
    Feb 8, 2009
    #19
    Heres mine :)
     

    Attached Files:

  20. Grayburn, Dec 12, 2010
    Last edited: Dec 13, 2010

    Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #20
    Right, i think some people are getting confused here.

    I want to keep the default slider and the oblong the Slider and text are in but get rid off the shaded box it's situated in?

    Transparent slider background makes it transparent yes but what i really need is a 'No slider background' theme.
     
  21. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #21
    I have read about deleting a file in System/Library/Frameworks/TelephonyUI.framework but this extension isn't present on the IP4.
     
  22. Grayburn, Dec 13, 2010
    Last edited: Dec 14, 2010

    Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #22
    Right, getting somewhere now.

    After trying a good few Clear Lockscreens from Cydia i was told to try 'iPad:iPhone 4 Clear Lockscreen' which does get rid off the box around the slider but it also makes the default slider transparent ( see pic attached).

    I know i haven't attached the file yet (will do later) but does anyone with the knowledge know what file to delete to make the inside of the Slider non-transparent?
     

    Attached Files:

  23. Grayburn, Dec 13, 2010
    Last edited: Dec 14, 2010

    Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #23
    Clear Lock screen file added to last post.

    Attacment deleted as files are invalid for some reason!
     
  24. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #24

    Can anyone help at all.
     
  25. JasonR macrumors 6502a

    JasonR

    Joined:
    Nov 11, 2008
    #25
    Where'd you get the HTC weather widget!?
     

Share This Page