anyone still say "no service" after 1 hour? Can we compare settings?

Discussion in 'iPhone' started by cdinca, Sep 19, 2014.

  1. cdinca macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #1
    New iphone 6

    Don't remember it taking this long to get service...my 4s still has my service.

    In itunes nothing is listed in phone number for new phone.

    on new phone under network, it says "sim not provisioned"

    don't want to call AT&T if this is just normal wait time.
     
  2. tpouliot macrumors member

    Joined:
    Aug 29, 2007
  3. cdinca thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #3
    Have done multiple times. Also toggled airplane mode. Toggled cellular data. Still nada.
     
  4. ajm222 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 19, 2012
    #4
    go to settings, general, and erase at the bottom and try 'erase network settings' and then reboot. that's what i had to do.
     
  5. cdinca thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #5
    Thanks, I'll try that now.
     
  6. ZipZap macrumors 601

    Joined:
    Dec 14, 2007
    #6
    Just call ATT and have them do it. I stupidly waited hours last year.
     
  7. winterny macrumors 6502

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #7
    Did you go through the process to activate the new sim card?

    Usually requires going to a website or calling ...
     
  8. ajm222 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 19, 2012
    #8
    let me know how it goes. there's always a chance that ATT messed something up and you'll need to call. but hopefully a network settings reset works.
     
  9. cdinca thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #9
    Did not work. AT&T had monkeyed something up, but lady on the phone fixed it in a couple of minutes.

    Thanks. Your post convinced me to do just that. All fixed :)
     
  10. xfusejc macrumors 6502

    Joined:
    Dec 29, 2006
    #10
    Call ATT. Their automated service did it in under 3 minutes after waiting an hour for it to change on the phone by itself.
     
  11. ajm222 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 19, 2012
    #11
    Awesome, glad it worked out. Enjoy the phone! :)
     
  12. mreed911 macrumors member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #12
    Having this problem. AT&T couldn't fix over the phone the first time. Practicing HUTA (hang up try again) to see if I get anything better. Ideas on other numbers to call to get past the queue?
     
  13. mreed911 macrumors member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #13
    Fixed it. Re-seated my SIM in the iPhone 6 and all is good. Did this while on hold for AT&T.
     
  14. narowgate macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2014
    #14
    What did they tell you the first time? I'm being told the SIM is in use and I have to go to the AT&T store... and I am a brand new customer, I'm not transferring a sim
     
  15. iPhoney Baloney macrumors member

    iPhoney Baloney

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #15
    Someone I know couldn't connect today with new 6. Turned out to be bad SIM.
     
  16. mreed911 macrumors member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    #16
    That's what they say when they don't know what's wrong. Swapping out the SIM won't hurt, it's just a PITA. Try pulling it out, turning the phone on, re-inserting it in the tray, and rebooting the phone.
     

Share This Page