Anyone tried new JB on iPod Touch?

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by Kayan, Aug 1, 2010.

  1. Kayan macrumors 6502

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    CA
    #1
    Haha, just funny how the iPhone forum is bursting at the seems with new threads about the JB, yet I come to this forum and don't find a single one mentioning the new release. Just wondering if anyone has tried to do it on their iPod Touch (3G) and if there are any side-effects (iPhone JB's have lost MMS and Facetime a lot)
     
  2. iMac0765 macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #2
    Jailbreak Me 2.0 "Star" By Comex

    http://jailbreakme.com/

    Sounds great! Can't wait! :D

    Downloading iTunes 9.2 as of now... Yea - didn't update iTunes from 9.1.1 yet!
     
  3. SoraLimit macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #3
    Jailbreak from the device? Never heard that since the 1.0 firmware. Comex is truly the man. :D
     
  4. j3yq macrumors 6502

    j3yq

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Location:
    Iowa
  5. hzamani macrumors member

    Joined:
    May 1, 2010
    #5
    Yep; jailbreakme.modmyi.com

    I went on it on my safari browser, worked.
     
  6. iMac0765 macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2010
  7. Rizzo72 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    NC
    #7
    Doesn't work on my iPod Touch 32gig 0S4

    I just tried to run this JB app. It jacked up my iPod just restored it. Files wouldn't download from their server and timed out constantly? Tried to instal themes and they wouldn't work? What a waste of time so far!

    P.S. Apple will be launching a satellite soon....
     
  8. yayitsezekiel macrumors 6502a

    yayitsezekiel

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    Irvine, CA
    #8
    Worked wonderfully for me. I did it at 6:50 am when the servers weren't that overloaded and it only took me 2 tries.
     
  9. iMac0765 macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2010
    #9
    It took me a single slide and no problems after. About 5 minutes and I'm done.

    I did it during the release hour. But, I'm in Canada... does that make a difference?
     
  10. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #10
    The install was crashing for me earlier today. But I waited a few hours and tried it again - took a while but it worked fine.
     

Share This Page