anyone using Corsair ram in a MBPro?

Discussion in 'MacBook Pro' started by deadpixels, Apr 24, 2007.

  1. deadpixels macrumors 6502a

    deadpixels

    Joined:
    Oct 30, 2006
    #1
    [​IMG]


    here are the specs -->
    Corsair MAC Memory PC5300 DDR2 1GB, 200pin , CL5, 128Mx64non-ECC, 667mhz

    is it working fine? any problems? thanks for any input :D
     
  2. TomGolden macrumors member

    TomGolden

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Location:
    El Dorado county, CA
    #2
    I added this exact memory stick to my CD MBP about 6 - 8 weeks ago, purchased from NewEgg. Have had zero issues or complaints about it so far.
     
  3. v-ault macrumors regular

    Joined:
    Dec 20, 2006
    #3
    yes, i got the same exact one, too. It works without any problems :) .
     
  4. deadpixels thread starter macrumors 6502a

    deadpixels

    Joined:
    Oct 30, 2006
  5. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #5
    A few customers. They're not branded as Mac memory, but are the same exact specs of their Mac RAM, and it works fine.
     
  6. scokim macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2005
  7. deadpixels thread starter macrumors 6502a

    deadpixels

    Joined:
    Oct 30, 2006
    #7
    i guess it's the exact same module, only the first one is *tested* and *garantied* to work on a mac (for whatever that means) i suppose. if you go to newegg and check customers reviews on the value select chip, you'll find a mix of mostly satified and some unhappy customers. i was thinking of just buying the value select chip because the mac model is out of stock on the website i'm plannig to buy from but am afraid they won't help me if i get a problem and tell me i bought the wrong chip.
     

Share This Page