Aperture 2.0 system lock-up

Discussion in 'Digital Photography' started by MaddMacs, Feb 22, 2008.

  1. MaddMacs macrumors 6502

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Flagstaff, Az
    #1
    Hi guys. I was importing about 300 pics last night when Aperture 2.0 locked up. I tried to force quit then got the eternal pinwheel. I had to do a hard shut down. I had just deleted a project, then started over and was importing when it happened Has anybody had this problem? Running 10.5.2.
     
  2. redrabbit macrumors 6502

    Joined:
    Aug 8, 2006
    #2
    I've had that problem when importing a corrupt jpeg.
     
  3. nevisbound macrumors newbie

    nevisbound

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Location:
    Connecticut and NYC USA
    #3
    ditto

    Lots of lockups trying to import 9000 RAW and JPEGS
     
  4. disdat macrumors regular

    disdat

    Joined:
    Jul 21, 2005
    Location:
    New England USA
    #4
    Yes, I have had import issues.

    It's now stopped, but I am up to date w/ my OSX and Aperture updates. I know the latest fix in Aperture helped. you might try that.
     
  5. John T macrumors 68020

    John T

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Location:
    UK.
    #5
    I've had similar problem too. Now, I download in small batches.
     
  6. nevisbound macrumors newbie

    nevisbound

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Location:
    Connecticut and NYC USA
    #6
    I had to import in small batches as others have suggested but everything is now at home on my new MBP. Small batches are the way to go!

    I love aperture 2.0 after a week of use. It was worth the hassle! I do think I will still need Elements for some stuff using text or making diptychs though!
     

Share This Page