App store not working after jb

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by LoLife, Aug 7, 2010.

  1. LoLife macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #1
    I have an i4. Tried to download photobucket app from the regular app store and everytime I click install it just shuts down the app store. I just updated some apps too from the app store and that worked fine. I tried to download a couple other apps just to see and none of them works, everytime the app store just shuts down. Wondering if anyone had a solution for this? Or if anyone else was having the same problem?
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    Are you stock or JB?
    Did you try a restart or hard reset?
     
  3. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #3
    I'm JB. I done a restart but not a hard reset yet. :confused: How do I do it?
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Hold the home and power button together for 15-20 seconds.
    If still nothing you probably have to restore and do it over again.
     
  5. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #5
    Hard reset seems to have done the trick. Thanks a lot man. Now if I couldn only figure out how to get my facetime to work. Thanks again
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    Great.
    Glad it worked.
    Did you do all cydia updates and facetime still down?
    Did you try the other method with adding that repo and installing that patch?
     
  7. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #7
    Ya facetime worked fine before and after JB. I even had it running on 3g with My3g and all was fine. Then about two days ago it stopped working. On 3g and on wifi. Everytime I try it will beep once then "facetime failed" I've tried to toggle the facetime switch, turn the phone on and off. Can't figure out what is wrong. Any suggestions? :confused: What is the repo again?
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
  9. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #9
    Thanks for helping but it didn't work. I think the only way now is to do a full restore, delete everything and start fresh again. Not mad about doing it but the time it takes to get all my apps and all the mods for jailbreak is just time consuming. Well guess I'll have some stuff to do while on the popper :rolleyes: thanks again Juiced
     
  10. kg911 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Location:
    NYC
    #10
    had the same problem. easy fix behind it, go to settings, networks and refresh button. Facetime should be up and running .
     
  11. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV
    #11
    Sorry maybe I'm missing it. I went into settings and there are no networks. I click general and networks are in there but I don't see a refresh button. Please explain more
     
  12. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #12
    Welcome bro.
    Sucks you gotta do everything over again.
     
  13. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #13
    Settings/General/Reset/Reset Network Settings should be the location
     
  14. LoLife thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Location:
    Reno, NV

Share This Page