Resolved App Store not working since Lion!

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by db25s, Aug 24, 2011.

  1. db25s, Aug 24, 2011
    Last edited: Aug 25, 2011

    db25s macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2011
    #1
    Hello everyone, im new to this forum and i have just registered to ask for your help!

    I was using Snow Leopard for the last year and since the day i had them the App Store application wasnt working for me. The application opens nice but it just loads forever.Nothing happens.
    I try to sign in to my account but nothing happens,buttons are not working. Since then i made several updates of OS and still appstore wasnt working.

    Yesterday i have updated to Lion and thought the appstore will work, i was wrong. Still i have the same problem,appstore is not working and not responding.
    Can someone help me out and fix this problem please? :confused::confused:


    I have a MBP 15" 2.93 GHz 4GB RAM on Mac OS X Lion 10.7.1
     

    Attached Files:

  2. paulsalter macrumors 68000

    paulsalter

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Location:
    UK
    #2
    Does the store work in iTunes ?

    That screenshot looks like it is trying to open iTunes
     
  3. db25s thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2011
  4. Hansr macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 1, 2007
    #4
    Open terminal and write:

    rm ~/Library/Preferences/com.apple.appstore.plist
    rm ~/Library/Preferences/com.apple.storeagent.plist
    mv ~/Library/Preferences/ByHost ~/Desktop/ByHost
     
  5. db25s thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2011
    #5

    THANK YOU very much Hansr, that worked!! :):)
     
  6. troodethrangers macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2011
    #6
    Didn't work for me :(

    Hi,

    My App Store was working fine when I had Snow Leopard, but since Lion it displays the same symptoms described above.

    I just tried writing those 3 lines in Terminal, but App Store still won't load anything in it's pane.

    I pasted the three commands one at a time, and the 2nd one said, "no such file or directory"?

    Any tips?

    Thanks :)
     
  7. troodethrangers macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2011
    #7
    Sorted!

    Updating my Java by downloading it from Apple's Support section seems to have done the trick (just in case anyone's having the same problem).
     

Share This Page