App Store Submission Build Requirements

Discussion in 'iOS Programming' started by cnstoll, Nov 16, 2010.

  1. cnstoll macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2010
    #1
    Hey,

    I'm getting ready to submit my first app to the app store (woohoo!).

    I've created a "App Store Distribution" provisioning profile and downloaded it and set it up in Xcode. In order to build the app to upload to the app store, do you basically just build the same as you would for Ad Hoc Distribution (what I've been using for beta testers) but with the App Store Distribution profile selected in place of the Ad Hoc one?

    Thanks
     
  2. Luke Redpath macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Location:
    Colchester, UK
    #2
    Have you read through the guide in the iOS Provisioning Portal? It has quite a thorough step by step guide.
     
  3. cnstoll thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 29, 2010
    #3
    Yeah, that is basically what I did in order to create the App Store Distribution provisioning profile, I just wanted to make sure I wasn't forgetting something else. Build succeeded though, no weird code sign errors, and the embedded.mobileprovision file gets built correctly, so hopefully it will be smooth sailing.
     
  4. dejo Moderator

    dejo

    Staff Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Location:
    The Centennial State
    #4
    Make sure you follow the steps in the "Building your Application with Xcode for Distribution" section and you should be good.
     
  5. Mitch1984 macrumors 6502

    Mitch1984

    Joined:
    May 16, 2005
    Location:
    Telford
  6. firewood macrumors 604

    Joined:
    Jul 29, 2003
    Location:
    Silicon Valley
    #6
    Just like for Ad Hoc, except for not needing an Entitlements plist, and using a distribution provision.
     
  7. Mitch1984 macrumors 6502

    Mitch1984

    Joined:
    May 16, 2005
    Location:
    Telford
    #7
    Yeah I seem to have got my app submitted in the organiser now without needed to duplicate and rename anything which is good because in the new version I couldn't see where to do that.
     

Share This Page