App store won't load "Purchased" tab

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by AlexJaye, Jul 21, 2011.

  1. AlexJaye macrumors regular

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Texas
    #1
    I have upgraded to Lion & my Mac App Store won't show the purchased tab. I can click and click and click on it & it won't load. Is there any way to fix this to where it will load? All of the other tabs load just fine.
     
  2. Bo98, Jul 21, 2011
    Last edited: Jul 21, 2011

    Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
  3. Lochiel macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2010
    #3
    I'm having the same problem.... Tried restarting it multiple times and still nothing.....
     
  4. Pinkiy macrumors regular

    Pinkiy

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    Surrey, UK
    #4
    me too, just re installed SL and went to re-DL Lion and Purchased tab isnt loading....joys
     
  5. OrangeSVTguy macrumors 601

    OrangeSVTguy

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Location:
    Northeastern Ohio
    #5
    Was having the same issue. Had to switch around the tabs a bit and restart the App store then it came back. Must be a little bug or something.
     
  6. Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
  7. Zulithe macrumors member

    Zulithe

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Location:
    San Francisco, CA
    #7
    Same issue here. I'm trying to resume a download of XCode but I can't seem to do so since the Purchased tab does not load
     
  8. Lochiel macrumors newbie

    Joined:
    Aug 5, 2010
    #8
    If you're trying to resume a download you should be able to do it by finding the icon in Launchpad and clicking on it.
     
  9. Photo Monkey macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Location:
    London, UK
    #9
    Same issue here, can’t seem to get it to load no matter which tabs I go to or what I restart!
     
  10. mattcleary macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2007
    #10
    You can add me to this growing list... The twitter app, for example, has no idea I've already 'purchased' it
     
  11. Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
    #11
    Yes, I've just noticed this. Free apps don't show up as installed even though it is but paid apps show up as installed fine.
     
  12. Pinkiy macrumors regular

    Pinkiy

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    Surrey, UK
    #12
    just like to say its about now i wish i had a DVD install disc....throwing it out there
     
  13. WesCole macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Location:
    Texas
    #13
    My Purchased tab isn't showing, either.

    Weird, because my Updates tab wasn't showing earlier today, but now it is showing and my Purchased tab isn't...
     
  14. Mrguidogenio macrumors regular

    Mrguidogenio

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Location:
    Argentina
    #14
    My Purchases tab isn't loading either. At the morning it worked.
     
  15. profwacko2010 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2011
    #15
    Exact same thing just happened to me. I can't view any of purchased apps, and clicking on the Purchased tab does nothing. Also, my Xcode download appears to be in a perpetual state of stuck.

    What did the guy (above) mean about moving the tabs around? I can't find any way to do that.
     
  16. gentlefury macrumors 68030

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA
    #16
    You don't need to retrieve it from the purchased tab...if you need to install it from SL and you already bought it, just go to lion in the app store (its on the front page) and instead of purchase the button will say install....use that...it will install and not charge you again.
     
  17. Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
    #17
    Only if the download did not complete (can anyone confirm this?). For those who want to download the whole thing again (e.g. for another mac) have to wait until the Purchased Tab is back up and running.
     
  18. AlexJaye thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Texas
    #18
    That's exactly what I was doing when the issue began! I don't remember pausing downloads to cause this issue ever before.
     
  19. Pinkiy macrumors regular

    Pinkiy

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Location:
    Surrey, UK
    #19
    was gonna say mine says "buy app" as i've already downloaded it.
     
  20. Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
    #20
    Usually it would say installed..
     
  21. JRoDDz macrumors 68000

    JRoDDz

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Location:
    NYC
    #21
    I have the same problem. Purchased tab isn't showing anything. :mad:


    edit: it just started working for me.
     
  22. Bo98 macrumors member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    Shetland
  23. Tike1994 macrumors member

    Tike1994

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Location:
    St. Charles, IL
    #23
    I'm having the same problem. I ordered a new Air yesterday and it shipped today, so I was checking to see if Lion shows up as a purchased App so I can install it on my iMac. I wonder if that has anything to do with it.
     
  24. AlexJaye thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Location:
    Texas
    #24
    Mine was, too. I just created a new app store account to download it with. I was fed up with it.
     
  25. mattcleary macrumors newbie

    Joined:
    Jun 30, 2007
    #25
    Yup. me too... Maybe the data center is still being creamed with lion DL's?
     

Share This Page