App Switcher on Desktop

Discussion in 'macOS' started by cjosee, Nov 21, 2007.

  1. cjosee macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    #1
    There any way to get this on my mac?

    [​IMG]
     

    Attached Files:

  2. sinistersai4d macrumors member

    sinistersai4d

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    Albany, NY
  3. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
    That's a custom app written for Apple's in-store computers. Docktop is a reasonable facsimile.
     
  4. iJawn108 macrumors 65816

    iJawn108

    Joined:
    Apr 15, 2006
  5. zakatov macrumors 6502a

    zakatov

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    South Florida
    #5
    quick google search confirms that that IS in fact what the apple store uses
     
  6. Quillz macrumors 65816

    Quillz

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Location:
    Los Angeles, CA
    #6
    It may be what they use, but chances are the exact setup is known only to Apple.
     
  7. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #7
    Its not that hard to tell that its what they use after using it, and there is no real 'exact setup', its pretty standard...
     
  8. Aranince macrumors 65816

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Location:
    California
    #8
    Just go on the Apple Store computes and look at the running processes.
     

Share This Page