Apple Cinema Display will not activate camera

Discussion in 'OS X El Capitan (10.11)' started by tigres, Oct 1, 2015.

  1. tigres macrumors 68040

    tigres

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Location:
    Land of the Free-Waiting for Term Limits
    #1
    With El Capitan, I cannot get my 24" cinema display over display port to allow the camera to work. On FaceTime it is forced to my MBA, and when I force it to iSight by opening photo booth, the machine locks up, and usbp resources go through the roof, and activity monitor goes 100% cPU.

    Can anyone advise if there's is working on 24" or 27"?

    Thanks, oh- and I would love a fix if you have one.
     
  2. wlossw macrumors 6502a

    wlossw

    Joined:
    May 9, 2012
    Location:
    Montreal, Quebec, Canada
    #2
    Have you rebooted since upgrading?
     
  3. tigres thread starter macrumors 68040

    tigres

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Location:
    Land of the Free-Waiting for Term Limits
    #3
    Rebooted, PRAM, and SMC, yep.
     
  4. wlossw macrumors 6502a

    wlossw

    Joined:
    May 9, 2012
    Location:
    Montreal, Quebec, Canada
    #4
    Maybe report bug to Apple? A lot of hardware is going to have problems with the the new OS X... But you would think that apple stuff would at least work...
     
  5. tigres thread starter macrumors 68040

    tigres

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Location:
    Land of the Free-Waiting for Term Limits
    #5
    Yes, filed already. Was looking for anyone who can reproduce.
     

Share This Page