Apple.com no images?

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by Eminemdrdre00, Jan 31, 2009.

  1. Eminemdrdre00 macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #1
    Whats going on with Apple.com? I cant see any images. I thought it was a Firefox + Adblock problem, but it wasnt. It displays the same way in Safari. Whats going on?

    [​IMG]

    None of the product image galleries display either.
     
  2. TwinCities Dan macrumors 603

    TwinCities Dan

    Joined:
    May 19, 2008
    Location:
    Double Parked out front of the Courthouse
    #2
    It's a problem on your end...
     

    Attached Files:

  3. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #3
    But what the heck could it be? Its a weird problem, I dont even know how to trouble shoot it. Like I said, I thought it was an adblock issue, but even with it disabled I still dont get anything, and Safari fails to display it properly too!
     
  4. TwinCities Dan macrumors 603

    TwinCities Dan

    Joined:
    May 19, 2008
    Location:
    Double Parked out front of the Courthouse
    #4
    You sure the problem is only on the Apple website, how's your internet connection. Check a few other sites out? :confused:
     
  5. gibbz macrumors 68030

    Joined:
    May 31, 2007
    #5
    No it is messed up.

    I tried store.apple.com and got your results, no images.

    Can't even get Apple.com up.

    You can check it here: http://downforeveryoneorjustme.com/apple.com/

    TwinCities Dan, try moving around the site to ensure the homepage wasn't just stored in cache.
     
  6. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #6
    Glad its not just me. But the strange thing is I had this exact same problem a few nights ago. I figured they were just having issues. Now a few days later I have the same issue :\ Its not down, I just cant see any images. The Store works fine for me though. Just not the main page, or any of the product page image galleries.
     
  7. gibbz macrumors 68030

    Joined:
    May 31, 2007
    #7
    Now it is loading images for me.

    Maybe they were just doing some brief uptime maintenance.

    Still having funny image issues on store.apple.com.

    Edit: store.apple.com back to normal
     
  8. TwinCities Dan macrumors 603

    TwinCities Dan

    Joined:
    May 19, 2008
    Location:
    Double Parked out front of the Courthouse
    #8
    No, its fine. ;)

    (And yes, I went to many pages I never click on)
     

    Attached Files:

  9. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #9
    Still not loading images for me, Im on my laptop now with Windows 7. So it cant even be a browser/cache/cookie issue for me...so weird!
     
  10. lmcintyre macrumors regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #10
    The images on the front page don't load for me either.
     
  11. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #11
    It's all good here in the San Francisco Bay Area, CA, USA...
     

    Attached Files:

  12. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #12
    It just got even more bizarre...

    On Windows 7
    Firefox3=Blank homepage, no images

    But it works fine in IE8 and Safari!

    On my iMac neither Firefox3 nor Safari display Apple.com properly...
     
  13. iObama macrumors 6502

    iObama

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Location:
    SF
    #13
    Working here (Around SF, California.)

    Firefox 3 on XP.
     
  14. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
  15. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #15
    I thought so...until it worked fine in IE8 and Safari on my Windows machine. Firefox 3 on Windows still didnt work. And here on my iMac doesnt work with Firefox or Safari! This is just baffling me!
     
  16. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #16
    Which version of Safari are you running? I've got Safari 4.0...
     
  17. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #17
    Im running Safari 3 on both my Windows laptop and iMac. Firefox is my main browser though, it doesnt work in Firefox at all (Mac or PC).
     
  18. liptonlover macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #18
    I tried with opera and safari, no problem with either. I'm using leopard.
     
  19. lmcintyre macrumors regular

    Joined:
    Jun 22, 2006
    #19
    Works in Safari for me, but when I use firefox I don't get the front page images.... Weird.
     
  20. TwinCities Dan macrumors 603

    TwinCities Dan

    Joined:
    May 19, 2008
    Location:
    Double Parked out front of the Courthouse
    #20
    Apple.com in Firefox, still no problems... :confused:
     

    Attached Files:

  21. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #21
    Everythings back to normal for me now! Thank god!
     
  22. Compile 'em all macrumors 601

    Compile 'em all

    Joined:
    Apr 6, 2005
    #22
    yeah, otherwise the world would end :rolleyes:
     
  23. Eminemdrdre00 thread starter macrumors 6502a

    Eminemdrdre00

    Joined:
    May 10, 2008
    #23
    Glad you realize the seriousness here!
     
  24. csalm87 macrumors regular

    csalm87

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Cleveland, Ohio
    #24
    confused!

    I'm having the same problem. No images show up on my Mac with Safari 3.2.1 on 4 networks that I tried it on. Nor does it show in Firefox. However, I tried the PCs at work and they work fine. I tried the other Macs at work and the are fine too!

    My iPod Touch doesn't show the images either.

    I'm really confused as to what is going on.
     
  25. pimentoLoaf macrumors 68000

    pimentoLoaf

    Joined:
    Dec 30, 2001
    Location:
    The SimCity Deli

Share This Page