Apple error page shows possible new iPhone line?

Discussion in 'iPhone' started by peteryan7hao, Jun 4, 2009.

  1. retroneo macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 22, 2005
  2. gloss macrumors 601

    gloss

    Joined:
    May 9, 2006
    Location:
    around/about
    #3
  3. doubleatheman macrumors 6502a

    doubleatheman

    Joined:
    May 27, 2009
    #4
    Code:
    <div class="list_head"><h3>Shop iPhone</h3></div>
        <div class="list_content">
            <ul>
                
                    <li><a href="/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=NDY4NDgyOA" onclick="s_objectID='NDY4NDgyOA';" >iPhone 3G</a></li>
                
            </ul>
        </div>        
            
    
    
    			
    
    
    		
    	
    
    						
    
    		
    		
    			
    
        
    				
        
        <div class="list_content">
    
            <ul>
                
                    <li><a href="/us/browse/home/shop_iphone/iphone_accessories?mco=NDY4NDgyMw" onclick="s_objectID='NDY4NDgyMw';" >iPhone Accessories</a></li>
                
                    <li><a href="/us/browse/home/shop_iphone/iphone_accessories/shop_by_type?mco=NDY4NDgxNg" onclick="s_objectID='NDY4NDgxNg';" >Shop by iPhone Model</a></li>
                
            </ul>
        </div>        
    
    The html code from the site reveals nothing...

    Just a close div and a reopen div, which is odd, but ther gaps appear on this page also...
     
  4. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #5
    Indeed. There's nothing special about the iPhone column.
     
  5. laughingperson5 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 2, 2009
    #6
    Interesting....I was on the site a few hours ago and didn't notice this..
     
  6. arovik macrumors member

    Joined:
    May 25, 2009
    #7
    are you guys serious? do you actually don't see that this link does'nt link to apple??
     
  7. hcoteen2008 macrumors regular

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Location:
    Texas
  8. puercaeli macrumors regular

    Joined:
    May 10, 2008
    #9
    But then how do we explain the gap between Mac and Mac Accessories...
    seem like a visual division to divide between accessories and mac
     
  9. kisbys macrumors regular

    Joined:
    May 31, 2009
  10. muledogus macrumors 6502

    Joined:
    Mar 18, 2009
    #11
    There wouldn't be a space where a new link is going to be added. They would simply ad a link to the list of links and it would be done, they don't need to create space.

    We are all pretty certain a new phone will be coming out soon. In a few days maybe they'll announce when. We're not going to find out about it by accident.
     

Share This Page