Apple Homepage down

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by virus1, May 31, 2007.

  1. virus1 macrumors 65816

    virus1

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    LOST
    #1
    Yeah.. apple.com.. All the banners disappeared. Is it just my computer??
     
  2. kalisphoenix macrumors 65816

    kalisphoenix

    Joined:
    Jul 26, 2005
  3. psycoswimmer macrumors 65816

    psycoswimmer

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    USA
  4. virus1 thread starter macrumors 65816

    virus1

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    LOST
    #4
    Must be firefox..
     

    Attached Files:

  5. smueboy macrumors 6502a

    smueboy

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Oz
    #5
    Yeah - Apple.com only works with Safari now.

    :D
     
  6. virus1 thread starter macrumors 65816

    virus1

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    LOST
    #6
    It must be, although in safari it looks terribly malformed when the window is small. But still down in firefox.
     
  7. mrkramer macrumors 603

    mrkramer

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Location:
    Somewhere
  8. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #8
    Works just fine in FireFox.

    On my Windows laptop, dun dun dun...
     
  9. Cindynjgirl79 macrumors 6502a

    Cindynjgirl79

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Location:
    New Jersey
  10. virus1 thread starter macrumors 65816

    virus1

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    LOST
    #10
    Are you all in the newest version? I just updated.
     
  11. Kermit the frog macrumors regular

    Kermit the frog

    Joined:
    May 30, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #11
    no no no,

    Its because they were changing the homepage..it was displaying the new macbooks but now its Apple and YouTube.
     
  12. whooleytoo macrumors 603

    whooleytoo

    Joined:
    Aug 2, 2002
    Location:
    Cork, Ireland.
    #12
    Might be Firefox on BootCamp? It's dreadful on my MBP. No background pictures, or fill colours work. If you go to Google, it appears without the Google banner! (There's not much else on that page).
     

Share This Page